2020-01-09 08:38:38• hírek • közlemény

Szülők jelentkezését várják

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, a nyíregyházi Rejtett Kincsek Down Egyesülettel, valamint a kassai Centrum Libertával közösen egy e-learning rendszer létrehozását vállalta.

A 2018 novembere és 2020 októbere között gyakorlatba ültetendő „Eltérő fejlődésű gyerekek fejlesztése online támogatással” című köznevelési Erasmus+ program keretében az online e-learning platform magyarul, románul, szlovákul és angolul lesz elérhető, a modulok pedig hat fejlesztési terület köré csoportosulnak majd, melyek: a gondolkodás, önállóság, szocializáció, kommunikáció, finommozgás és nagymozgás.


Mielőtt a nagyközönség számára is elérhetővé válnának a leckéket tartalmazó modulok, a projektben résztvevő szakemberek a magyar nyelvű Szófelismerési tréning modullal tesztelik az e-learning platform működését és hatékonyságát. 


A modul online teszteléséhez a Caritas olyan magyar anyanyelvű szülők jelentkezését várja, akiknek eltérő fejlődésű, 5 – 12 év közötti gyermeke van, aki tud formát formával egyeztetni, még nem olvas, szavakban viszont beszél. Jelentkezni a szervezet honlapján – www.caritas-satumare.ro/hu/ – a Letölthető anyagok menüpont alatt megtalálható regisztrációs ív kitöltése és a regisztracio@caritas-sm.ro e-mail címre való elküldése által lehet. Jelentkezési határidő: január 20.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: